marți, 17 noiembrie 2009

Veste mare:PIO se intoarce

OD (Ionuţ Radu, vocalul trupei), Tibi şi Fanaka au reinventat P.I.O, iar prima piesă, “Locul ei” a avut peste 7.000 de view-uri în doar trei zile de la postarea pe site-ul YouTube.
După o absenţă de cinci ani de pe piaţa muzicală românească, trupa P.I.O.(Praf În Ochi) revine cu un nou single, “Locul ei”, şi cu o nouă componenţă.Formată din trei membri, OD (Ionuţ Radu, vocal), Tibi (chitară) şi Fanaka (chitară), P.I.O a ales să revină pe piaţă cu o baladă pop-rock, “Locul ei”.
Melodia reprezintă munca a şapte luni pline pentru cei trei membri ai formaţiei Praf În Ochi şi “este o piesă despre sentimente care cu greu se sting, care nu pot fi uitate, despre evenimente marcante, despre suferinţă, despre iubire şi multe alte trăiri interioare. Prin acest single nu transmitem un mesaj, ci descriem stări în care mulţi dintre noi, oamenii, ne regăsim”, povesteşte OD, vocalul trupei.
“Locul ei” a fost compusă cu ceva timp în urmă de OD şi Lazza (membru în proiectul iniţial P.I.O şi actualul basist al trupei Animal X), acesta din urmă fiind şi autorul versurilor.
În momentul de faţă Praf În Ochi este formată din doi dintre membrii vechi, Tibi (chitară) şi OD (vocal), şi de Fanaka (chitară), nou intrat în trupă, formulă în care cei trei spun că vor rămâne mult timp.
“Am reînfiinţat proiectul pentru că P.I.O reprezintă atât pentru mine cât şi pentru Fanaka şi Tibi pură pasiune, întoarcerea la rădăcini.
Datorită mesajelor venite din partea fanilor, cel puţin cei care au rămas, nu am avut temeri legate de come back-ul nostru”, povesteşte OD, solistul trupei.
Praf În Ochi a apărut în 2004 şi a scos un singur album pe piaţă, intitulat P.I.O. Piesele de la acea vreme s-au bucurat de un succes imens, iar trupa câştiga din ce în ce mai mulţi fani. Cu toate acestea, P.I.O s-a destrămat, iar o parte dintre membri s-au orientat către alte formaţii. Lazza este actualul basist al trupei Animal X, Alex bate la tobe pentru trupa Zero, formaţie care i-a atras atenţia şi lui Oxi.
Sursa;Cotidianul

Niciun comentariu: